Mousserende wijn bestellen?

Zonder bubbels geen feest. Mousserende wijnen geven alles extra glans. Een lekker glas mousserende witte wijn bij de oesters, een mooie roséchampagne bij de lunch of een glas prosecco bij de oliebollen. Op deze pagina vind je de beste mousserende wijnen tegen aantrekkelijke prijzen. Let ook op de mousserende wijn aanbiedingen: wekelijks zijn een aantal van de lekkerste mousserende wijnen in de aanbieding.

Goede mousserende wijnen kopen?

Dan ben je bij Vinoz aan het juiste adres. Vinoz heeft een uitgebreid assortiment mousserende wijnen. Van droge mousserende wijn tot halfzoete mousserend wijn en zoete mousserende wijn en van lichte mousserende wijn tot krachtige mousserende wijn, van goedkope mousserende wijn tot dure mousserende wijn. Vinoz heeft de mooiste mousserende wijnen geselecteerd, waarbij liefhebbers van alle soorten mousserende wijn aan hun trekken komen.

Waar moet ik op letten als ik een mousserende wijn koop?

Mousserende wijnen zijn er in alle soorten en maten. Een non-vintage mousserende wijn (een mousserende wijn uit meerdere oogstjaren) is meestal een lichtere mousserende wijn en een vintage Champagne (een mousserende wijn uit 1 oogstjaar) is vaak een meer complexe mousserende wijn. Dat geldt ook voor de betere mousserende wijnen, zoals een Premier Cru Champagne of een Grand Cru Champagne. Een Blanc de Blanc is gemaakt van uitsluitend witte druiven en een Blanc de Noir van uitsluitend blauwe druiven. Brut betekent: droog. Dat wil zeggen dat deze Champagnes niet zoet zijn, maar wel aangenaam drinkbaar. Extra brut wil zeggen extra droge Champagne en Demi-sec en Doux geeft aan dat je te maken hebt met een zoete Champagne.

Op zoek naar de beste mousserend wijn?

Van die exclusieve mousserend wijnen die nergens te krijgen zijn? Zoek niet langer: Vinoz heeft de beste mousserende wijnen – zeg maar gerust de top mousserende wijnen – van over de hele wereld. Van Cava tot Champagne, van Prosecco tot Sekt en van Moscato di Asti tot Cremant de Bourgogne. Vinoz heeft goede mousserende wijnen in alle prijscategorieën.

Formule 1 fan?

Vinoz heeft de officiële F1-bubbel, in verschillende exclusieve gelimiteerde edities. De mousserende wijnen van het Italiaanse Ferrari wordt door kenners geroemd als de mooiste Italiaanse mousserende wijn. Ga snel naar de speciale Ferrari-pagina.

Home » Mousserende wijnen

Resultaat 1–12 van de 18 resultaten wordt getoond

Ferrari Cities Special Cuveé F1 Las Vegas in geschenkverpakking

Oorspronkelijke prijs was: € 37,00.Huidige prijs is: € 29,95. incl. BTW

Ferrari Cities Special Cuveé F1 Zandvoort in geschenkverpakking

Oorspronkelijke prijs was: € 37,00.Huidige prijs is: € 29,95. incl. BTW

Ferrari F1® Special Edition 6 Cities

Oorspronkelijke prijs was: € 225,00.Huidige prijs is: € 182,95. incl. BTW

Ferrari TO THE MAXIMUM Magnum 1.5L Limited Edition

Oorspronkelijke prijs was: € 79,95.Huidige prijs is: € 64,95. incl. BTW

Ferrari Trento Limited Edition Formula 1® Circuit Suzuka

Oorspronkelijke prijs was: € 36,95.Huidige prijs is: € 29,95. incl. BTW

Francesca Rosé Brut – Kroatië – Slavonië

Oorspronkelijke prijs was: € 15,34.Huidige prijs is: € 11,95. incl. BTW