Vinoz voorziet je graag van deskundig wijn advies

Dé wijn webshop van Nederland

Vinoz is dé wijn webshop van Nederland

Drijvende kracht achter Vinoz is wijnliefhebber Leon. Leon is een echte wijnspecialist; hij weet alles van wijn. Als wijnkenner is hij steeds op zoek naar een nieuw wijnhuis.

Advies? Vraag het Leon!

Hij voorziet je graag van deskundig wijnadvies. Of je nu op zoek bent naar een fijne alledaagse wijn of die exclusieve wijn uit de Wijn Top 10, bij Vinoz kun je jouw wijn online kopen.

Wijn kopen online doe je bij Vinoz.

Vinoz is dé wijn webshop van Nederland

Uw bestelling word veilig verpakt in UPS gecertificeerde dozen. Vandaag besteld is morgen in huis!

Drijvende kracht achter Vinoz is wijnliefhebber Leon. Leon is een echte wijnspecialist; hij weet alles van wijn. Als wijnkenner is hij steeds op zoek naar een nieuw wijnhuis. Hij voorziet je graag van deskundig wijnadvies. Of je nu op zoek bent naar een fijne alledaagse wijn of die exclusieve wijn uit de Wijn Top 10, bij Vinoz kun je jouw wijn online kopen.

Een mooie wijn gezien, maar nog niet zeker van je zaak? Vinoz voorziet je graag van deskundig wijn advies. Ook voor hulp met het combineren van wijn en spijs staan Leon en zijn wijnspecialisten voor je klaar.

Een digitale rondleiding

Stap binnen in onze digitale rondleiding en laat je zintuigen leiden door een meeslepende ervaring. 

Hoe kies je de perfecte wijn

Leer de kunst van het kiezen, proeven en genieten van wijn in zijn puurste vorm. Laat je inspireren en verrijk je wijnervaring met onze deskundige tips.