Does one really know what to incorporate into your Using the net Editor continue? Look at numerous On the net Editor go back to illustrations to know the top structure, verbs, and typefaces to implement cover letter service.

Voor al uw vragen vindt u hieronder de antwoorden.

Wat is Vino'z?

Vino’z is een wijnabonnement. Het is dé ideale manier om elke maand goede en verrassende wijnen te ontdekken, zonder dat je daarvoor zelf naar de winkel hoeft of zelf de keuze moet maken welke wijn je gaat essaywriterusa.com/ drinken. Wij selecteren de beste wijnen binnen het gekozen wijnabonnement en bezorgen deze maandelijks bij je thuis. Dus geen gesjouw meer met flessen én elke maand verzekerd van een heerlijk glas wijn.

Wat is het idee achter Vino'z?

Vino’z is ontstaan uit liefde voor goede wijn. Onze missie is om kwaliteitswijn bereikbaar te maken voor iedereen én tegen een eerlijke prijs. Dus ook als je zelf wat minder verstand hebt van wijn drink jij toch de beste wijnen!

Hoe werkt het?

Vino’z ruikt, proeft en beoordeelt maandelijks verschillende wijnen. De lekkerste wijnen worden geselecteerd voor de verschillende abonnementen en vervolgens bij je thuis bezorgd. Uiteraard geven we een uitgebreide omschrijving van de wijn en vertellen we je bij welke gerechten de wijn het beste tot zijn recht komt. Valt een wijn goed in de smaak? Dan kun je deze wijn eenvoudig nabestellen via onze membershop.

Is Vino’z een abonnement?

Ja, al zien we het zelf meer als een service. We sturen elke maand 2 of 4 flessen van dezelfde heerlijke wijn, gebaseerd op het door jou gekozen wijnabonnement.

Kan ik geleverde wijnen nabestellen?

Ja, uiteraard. Als je rechtsboven inlogt op de site van Vino’z kun je naar de membershop waar je eenvoudig eerder geleverde wijnen kunt nabestellen. Ook de wijnen van de overige wijnabonnenmenten kun je hier bestellen.

Kan ik de wijnen van Vino’z ook in de supermarkt kopen?

Nee. De wijnen die wij selecteren zijn niet te koop in de supermarkt. Wellicht dat je ze wel tegen komt bij de betere restaurants, wijnbars en wijnspeciaalzaken.

Hoe lang loopt een Vino’z wijnabonnement?

Het wijnabonnement is geldig voor onbepaalde tijd. Opzeggen kan natuurlijk wel elke maand. Het is een service, geen verplichting.

Kan ik van wijnabonnement wisselen?

Ja, natuurlijk. We merken dat door onze service smaak zich verder ontwikkelt en er een nieuwsgierigheid ontstaat naar kwalitatief betere wijnen. Hierdoor wordt er vaak de overstap gemaakt van brons naar writemyessayrapid.com zilver en van zilver naar goud. Andersom kan uiteraard ook, al komt dat niet zo vaak voor. Daarnaast is het ook mogelijk om te wisselen in het aantal flessen. Je maandbedrag verandert automatisch mee.

Kan ik mijn wijnabonnement stopzetten?

Ja, je kunt op ieder moment jouw wijnabonnement stopzetten. Vino’z is een service, geen verplichting. Stuur hiervoor eenvoudig een mailtje naar info@vinoz.nl en wij regelen de rest.

Wanneer wordt de wijn geleverd?

De wijn wordt geleverd op donderdag in de eerste week van de maand. Ben je op donderdag niet thuis? Geen probleem! Op vrijdag staat de bezorger gewoon nog een keer bij je aan de deur zodat je jouw weekend alsnog kunt beginnen met een goed glas wijn!

Kan ik contact opnemen met Vino’z?

Uiteraard! We vinden het zelfs leuk om met onze members in contact te komen.
Je kunt ons bereiken via onze Facebookpagina en Instragram. Daarnaast kun je natuurlijk altijd een mailtje sturen naar info@vinoz.nl